Ju ndihmojme ne gjetjen e punes!

Konsultuesit tane ju ndihmojne ne kerkimin e nje vendi pune, qe perputhet me pervojat dhe kerkesat tuaja. Pervec kesaj u vijne nga ne informacione rreth punedhenesit tuaj te mundshem dhe ju ndihmojme ne pergatitjen per interviste. Kujdesi personal dhe individual eshte shume i rendesishem per ne!

 

Avantazhi i rregjistrimit tek agjensia e punonjesve JHI eshte mbi te gjitha numri i madh e ne vazhdimesi i vendeve te hapura te punes, per te cilat ne kerkojme kandidatin e duhur. Ne kete menyre rritet konsiderueshem mundesia per te gjetur punen e pershtatshme te perkryer.

 

Duam te gjejme punen e duhur per kandidatin e duhur. Kjo jo gjithmone eshte e qarte. Keshtu ka kandidate te cilet sipas kritereve objektive mund te mos duken ne fillim si te pershtatshem per perzgjedhjen. Por nepermjet bisedave tona intensive, mesojme t´i njohim njerezit teresisht dhe ne baze te pervojes tone zbulojme  se ku dikush mund ta nxjerri me mire potencialin e tij.

Permanent Placement - Ndermjetesim i drejtperdrejt

Ndermjetesim i drejtperdrejte  do te thote tamam ate qe permban fjala: kalim i drejtperdrejt i punonjesve te kualifikuar ne nje kompani. Me pak fjale, ne si agjensi punonjesish kerkojme punonjesit e duhur per klientet tane dhe i dergojme ne mardhenie pune fikse.

Dokumentet e aplikimit jane paraqitja e pare e kualifikimeve tuaja ne pune dhe u hapin deren per punen e re. Perfitoni prandaj nga dokumente te sakta te aplikimit, te cilat ne menyre optimale pasqyrojne aftesite tuaja.

Mund te na i dergoni dokumentat e aplikimit per pune me PDF-Program me E-Mail ose me post. Dokumentet duhet te permbajne: Kerkesen per pune dhe biografine me foto ne gjuhen Gjermane si edhe diplomat dhe certifikatat e pershtatshme.

 

Per te gjitha pyetjet apo paqartesite mund te na telefononi.

KETU  gjeni informacionet e kontaktit me punonjesit tane, tek te cilet mund te drejtoni kerkesen apo pyetjet e mundshme.