Qe nga krijimi i „Johannes Heuser International“ , jemi te fokusuar te ndertojme nje agjensi punonjesish strategjik te nivelit te larte.
Servicepersonal

Ne bashkojme suksesshem punonjesit dhe kompanite. Sherbimet tona ofrojne zgjidhje individuale dhe perfshijne konsultimin e aplikanteve dhe kompanive, si dhe ndermjetesim te drejtperdrejt ose Permanent Placement. Me seriozitet, kualitet, vazhdueshmeri dhe profesionalitet u qendrojme, me mendime dhe veprime te orientuara drejt sherbimit, prane kompanive dhe kandidateve. Diturite tona te grumbulluara, Know-How dhe angazhimin tone i veme, qe nga krijimi 2013, ne sherbim te kompanive dhe kandidateve.

 

Ne jemi partneri juaj kompetent me njohurite me te mira, ne fushat e meposhtme:

Mjekesi & Infermieri
Sherbim & Servis
Biznes & Teknologji

Ne te gjitha keto fusha ju ofrojme – nga ndihmes e deri ne profesionist – kandidatet e duhur.

 

Punonjesit tane ju ofrojne dituri mbi 25 – vjecare dhe disponojne njohuri shume te mira ne gjashte gjuhe te ndryshme.

wir sprechen

Deutsch

we speak

english

my mówimy
po polski

my hovoríme

slovensky

my mluvíme

česky

mink beszélünk

magyarül

Cfare arrijme duke fituar punonjesit:

“Nje migrim punonjesish me kualifikim te larte ofron mundesi te shumta dhe sjell perfitim per te gjithe pjesemarresit.“

 

Per t´i dale balle mungeses se larte te punonjesve te kaulifikuar – nder te tjera sidomos ne sektorin e infermierise- ne Gjermani, kerkojme te perdorim potencialin ekzistues te punonjesve me kualifikime te mira, por te papune, te vendeve juglindore Europiane dhe Ballkanike. Ne dhe shume nga klientet tane, duam t`ju ofrojme punonjesve te shkolluar e te motivuar, nje perspektive ketu tek ne.