Mi Vas podržavamo pri traženju posla!

Naši savjetnici Vam stoje na raspolaganju kod traženja odgovarajućeg posla, koji odgovara Vašim iskustvom i očekivanju. Pored toga dobit će te sve potrebne informacije o potencijalnom poslodavcu i mi ćemo Vam biti podrška pri pripremi za razgovor sa istim. Lično i individualno savjetovanje je nama od velike važnosti.

 

Prednost prijave kod JHI je veliki broj otvorenih radnih mjesta, za koje tražimo odgovarajuće osoblje. Kroz to povećava se mogućnost pronalaska odgovarajuće i perfektno radno mjesto za Vas.

 

Mi želimo spojiti natjecatelje i preduzeća, koja stvarno odgovaraju jedno drugim. To nije uvijek tako. Tako postoje natjecatelji, koji na prvi pogled uopšte nepašu za izabrano preduzeće. Ali kroz intenzivno vođenje razgovora, upoznavamo čovjeka na svim poljima i tako kroz naše iskustvo možemo procjeniti, ko i gdje može da unese svoj potencijal.

Permanent Placement - Direktno posredovanje

Direktno posredovanje znači kao što i ime govori, direktno posredovanje kvalificiranog osoblja u odgovarajuće preduzeće.Mi kao preduzeće za posredovanje tražimo odgovarajuće osoblje za naše stranke i posredujemo ih u stalni radni odnos.

Vaši dokumenti za prijavu su prikaz Vaše poslovne kvalifikacije i otvaraju Vam vrata premo novom radnom mjestu.Poentirajte zato sa Vašim dokumentima, koji oslikavaju Vaše vrline.

Vaše dokumente možete nam lično predati ili u PDF-dokumentu poslati na E-mail ili poslati putem pošte. Vaša prijave treba imati: Molbu i CV na njemačkom jeziku sa fotografijom kao i dobiveni certifikati i svjedočanstva.

 

Ako imate pitanja možete nas uvijek kontaktirati telefonskim putem. OVDJE možete da vidite kontakt podatke naših suradnika, na koje možete poslati prijavu ili upiti pitanja u vezi s istom.